Sarin Puutarhat antoi luvan kuvan käyttöön ja artikkelisssa selviää miksi sen halusin.

Odotan aina innolla kevään puutarhamessuja. Yksikin hyvä riittäisi, mutta kierrän usein niin monta kuin mahdollista ympäri Suomea.

 

Kukkakauppa Bronco suunnitteli ja toteutti mielettömän hienon parvekenäyttelyn viime vuonna 2017 Turun Piha & Puutarhamessuille.

Puutarhamessut ovat parhaita paikkoja inspiroitua ja samalla näkee aina uusimmat trendit puutarhamaailmasta.

Messuilla ja tapahtumissa on aina kiva kierrellä ja katsella, tavata tuttuja ja jutella ihmisten kanssa puutarha-asioista. Lisäksi niistä löytyy aina valtava määrä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä luentoja.

Messuilta tarttuu myös aina jotain uutta ja kivaa ostettavaakin mukaan omalle parvekkeelle.

Kaikilla puutarhamessuilla on omat, erilaiset teemansa. Yksi ehdottomasti suosikeistani on joka vuosi ollut Turun Piha & Puutarha -messut. Turku aloittaa puutarhamessut aina ensimmäisenä huhtikuun alussa ja on joka vuosi huomioinut meidät kaupunkilaiset parvekkeen omistajatkin.

Viime vuonna mm. Kukkakauppa Bronco oli toteuttanut hienon, korkeuksiin kohonneen parvekenäyttelyn, jossa riitti ihmettelemistä.

Tänä vuonnakin teemana on “Vihreys tulee sisään – vehreä kaupunkipuutarha”. Tähän mekin Sarin puutarhat -blogin kanssa halusimme  osallistua omalla panostuksellamme ja siitä se ajatus sitten lähti 🙂

Sari Weckströmin intohimona on kaikki puutarhaan liittyvä sekä lisäksi hän tuntee kaikki fengshuin salat. Oma intohimona on puolestaan parvekkeet ja kaikki niihin liittyvä. Niinpä päätimme toteuttaa yhdessä Fengshui parvekkeen Turun Piha & Puutarha -messuille.

Fengshuissa on huomioitavana monta erilaista asiaa.
Messuilta sain aikoinaan myös idean kokeilla Liljojen kasvatusta ruukussa

Parvekkeemme tulee Turun Messukeskuksen A-halliin ja se on ihan oikea parveke korkeuksissa. Näet ja tunnistat sen messuhallissa ulkoapäin parveke.fi -sivuston banderollista ja parvekkeen sisäpuolelta jakamistamme kuvista blogeissamme sekä facebookista, instagramista ja twitteristä tunnisteella #parveketurku

Mutta mitä kaikkea me Sarin kanssa olemme sinne keksineet? Emme  paljasta tässä vaiheessa vielä yksityiskohtia 😉 Kannattaa tulla perjantaina 6.4. paikalle meitä tapaamaan ja kuntelemaan klo 15 Puutarhalavalle lisää aiheesta sekä tietysti hakemaan messuilta inspiraatioita omalle parvekkeelle.

Nähdään Turussa – Piha & Puutarha -messuilla!

Parvekkeellamme yhteistyössä mukana: