Puutarhamessut ovat aina kivoja, kun niistä löytyy joka kerta paljon uusia vinkkejä, tapaa samanhenkisiä tuttuja ja tutustuu uusiin ihmisiin. Kaikki ovat iloisia ja hymyileviä kevään loistoa ihastellessaan.

Tänä vuonna pääsin henkilökohtaisesti näkemään ja kokemaan messurakentamista. Teimme nimittäin Sarin puutarha -blogin kanssa Turun Piha & Puutarhamessuille fengshui parvekkeen – tai paremminkin Sari teki, koska minä en siitä ymmärrä, mutta jotain omia vinkkejä sain kuitenkin mukaan.

Fengshui parveke rakentuu
Fengshui parveke rakentamisvaiheessa, jolloin eri osa-alueille asetellaan tietyt asiat. Oikealla ylhäällä suihkulähde kasveineen on mm. runsauden ja vaurauden kohta.

Parvekkeemme on A-hallissa korkeuksissa, jonne kutsuimme tänään vieraita tutustumaan mm. fengshuin eri osa-alueisiin.

Vieraat parvekkeella
Vieraita kiinnosti Sarin tekemä bagua

Parvekekoira Turtsi partsilla

Parvekekoiralle pyydettiin ennen messuja nimiehdotuksia, joita tulikin valtava määrä. Kiitos kaikille ehdotuksen lähettäneille. Oli todella vaikea päättää, mutta valitsimme lopulta nimen TURTSI. Se on niin hauskasti partsista muunneltu ja nyt on Turtsi partsilla.

Turun Piha & Puutarhamessut

Fengshui parvekkeemme kasvit istutettiin termoruukkuihin

Ehdin tänään vähän kierrelläkin ja kun aloin katsoa kuviani, oli niitä kertynyt yli 300 kpl!!! Laitan tähän muutaman messutunnelmaa nähdäksesi, mutta kannattaa tulla paikan päälle – jos vain mahdollista. Somekanavien, twitterin ja instagramin, kautta löydät lisää kuvia parvekeidea -nimelläni.

Kunpa voisin näyttää kuvissa myös ne kaikki ihanat tuoksut ja välittää messujen iloisen tunnelman sekä monet mielenkiintoiset esitelmät.

Mehikasvit
Mehikasveilla oli menekkiä ja niitä oli uskomaton määrä erilaisia ja erivärisiä
Mehikasveja käytetään monenlaisissa yhteyksissä.
Kasvit puuksi
Nämä kasvit kun kasvavat ja peittävät alustan sekä varren, niin johan on komea näky. Tätä saatan kokeilla parvekkeellakin.
Puutarhamessuilla kakutkin ovat vähän erilaisia.
Suuret yrttiruukut komistavat Viherlassilan osaston seinää.
Ammattiopisto Luvia
Oleskelu
Mohitobar
Pelargonit
kuplakukkii

Turun Piha & Puutarhamessut ovat avoinna vielä huomenna 7.4. lauantaina  ja 8.4. sunnuntaina seuraavasti:

  • La 10-18
  • Su 10-17

Messuiluterveisin

Johanna

Parvekkeemme sisustuksen tuotteet ja yhteistyökumppanit:

Kukat ja kasvit – Huiskula
Säkkituoli – Pihano Säkkituoli
Suihkulähde – ProSuihkulähde